Slöjd Online

 

 

Holm Trävaror AB har många års erfarenhet av att leverera ett högkvalitativt slöjmaterial till svenska skolor. 

 Nu finns utvalda delar av vårt sortiment för slöjd och hantverk att beställa online.

Priser som anges är inklusive moms. 

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Vardagar kl 8-16      Telefon 0224-150 07
skola@holmtravaror.se
 

undefined 

 

 

 

 

 

undefined

 

Köp- och leveransvillkor

Förskottsbetalning
När du skickat din beställning får du ett ordererkännande på angiven e-postadress (inom 48 timmar helger undantaget).
I ditt ordererkännande framgår totalsumman att betala för din beställning. Betalning skall ske i förskott, och finnas på vårt konto inom 5  arbetsdagar märk din inbetalning med ordernummer. 

Leverans sker normalt inom ca 5-7 arbetsdagar från det datum då din förskottsbetalning registrerats på vårt PlusGiro. Vi skickar godset med Schenker.

Fraktkostnad 
Frakt, emballage och hantering debiteras med
135 kr ink moms för beställning med ordervärde upp till 1999 kr ink moms, vid beställning med ordervärde över 2000 kr ink moms skickas din leverans fraktfritt. 

Ångerrätt
Du som privatkund har 30 dagars ångerrätt från den dagen varan levereras ut från vårt lager. Om du inte är nöjd med en vara skickar du tillbaka den och du betalar för returfrakten. Varan ska skickas tillbaka i originalförpackningen i rengjort och oförändrat skick tillsammans med kopia på faktura/följesedel. Varor som återsändes i oskadat skick och inte har hanterats mer än nödvändigt återbetalas till sitt fulla värde. Har varan hanteras i så stor utsträckning att den minskat i värde, görs ett avdrag på återbetalningen i den omfattning varan anses ha minskat i värde. Varorna returneras till oss på billigaste sätt, de får inte återsändas mot postförskott eller efterkrav, de utlöses då inte av oss. När du utnyttjar ångerrätten för en vara betalar vi tillbaka varans köpeskilling, du står för frakten. Summan av varans värde sätts in på ditt bankkonto, bifoga kontonummer och personuppgifter. 

Restnoterade varor 
Om beställd vara är tillfälligt slut framgår det på din orderbekräftelse att den är "tillfälligt slut". Vi restnoterar aldrig en beställning/vara. Vi ber dig att åter beställa varan ifall du vill invänta inkommande lagerleverans. Om varan anges som "utgått/slut" så kommer den varan att utgå ur vårt sortiment och kan inte beställas om.

Transportskador
Om varan har transportskadats ska du anmäla detta omgående till transportören/chauffören eller senast efter 5 dagar till fraktbolaget som gör en skadeanmälan till oss. All transportskada skall anmälas till fraktbolaget och noteras på följesedel. Detta är av största vikt om du vill ha ersättning för transportskadat gods.

 

Felaktiga uppgifter
Vi reserverar oss för felaktiga prisangivelser eller felaktiga faktauppgifter i vår webshop. 

Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer